Laat zien wat jouw bedrijf te bieden heeft

Vraag een offerte aan
Company example 1

Uitstraling van je bedrijf

Als bedrijfsfotograaf is het mijn doel om uw bedrijf op een aansprekende, maar authentieke manier in beeld te brengen. Bij het maken van beeldmateriaal voor uw bedrijf is het daarom belangrijk om de kern van de organisatie te fotograferen. Wat is het verhaal dat je wilt vertellen?

Tijdens een uitgebreide kennismaking bepalen we de juiste "tone of voice". Wie is je doelgroep en waar worden de foto's voor gebruikt? Het is fijn om deze dingen van tevoren te weten, omdat we zo effectief en creatief mogelijk kunnen werken. Als dit helder is, kunnen we beginnen met creëren!

Company example 2

Waarom je bedrijf laten fotograferen?

Wat is het meest aantrekkelijke onderwerp om te fotograferen van uw bedrijf? De locatie? Commerciële voertuigen? De producten? Nee, bij bedrijfsfotografie draait het om mensen. Natuurlijk zijn alle andere onderwerpen belangrijk, maar de mensen vormen de kern van het bedrijf. Het karakter van uw bedrijf bepaalt immers hoe mensen uw bedrijf ervaren.

  • Foto's van hoge kwaliteit met brede bruikbaarheid
  • Creatieve en persoonlijke aanpak
  • De juiste positionering van je bedrij
  • Potentiële prospects aantrekken eerste indruk
Maak kennis
Company example 1

Gebruik van de foto's

Mijn foto's zijn vrij om te gebruiken voor verschillende doeleinden zoals social media, website, brochures, etc. We kunnen een complete reportage maken van de werkplek, medewerkers, het pand en actiefoto's. Ik fotografeer wat jij wil vertellen. Benieuwd geworden naar een samenwerking? Neem contact op en ik maak een offerte op maat.

Geïnteresseerd geraakt?

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op

Stuur een berichtje of neem telefonisch contact op.

jeroen.v.rooijen@outlook.com

+31 6 20933388

KvK 83198350

Elst, the Netherlands

Footer logo

Copyright © 2024 Jeroen van Rooijen
Website door Dennis Gabeler

Volg Jeroen van Rooijen